Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » Bestuurservaring

Bestuurservaring

Samenvatting van het artikel

Vanmorgen gaf Robin Linschoten in Goedemorgen Nederland commentaar op het voornemen van Peter R. de Vries om de politiek in te gaan. De gevestigde belangen maken zich al weer op om dezelfde fouten te maken als bij de opkomst van Fortuyn. Linschoten liet vooral merken dat hij vond dat Peter bestuurservaring mistte (die hij en …

Bestuurservaring Lees verder »

Lees volledig artikel: Bestuurservaring

Leestijd: < 1 minuut

Vanmorgen gaf Robin Linschoten in Goedemorgen Nederland commentaar op het voornemen van Peter R. de Vries om de politiek in te gaan. De gevestigde belangen maken zich al weer op om dezelfde fouten te maken als bij de opkomst van Fortuyn.

Linschoten liet vooral merken dat hij vond dat Peter bestuurservaring mistte (die hij en zijn collega?s zo ruim bezitten, zoals hij steeds uitstraalt). Ik probeer dat soort opmerkingen dan altijd op de persoon zelf te betrekken. Wat was de bestuurservaring van Robin Linschoten zelf toen hij staatssecretaris werd? In 1982 werd hij als 25-jarige kamerlid voor de VVD. Na 12 jaar fractielidmaatschap werd hij in 1994 staatssecretaris (en in 1996 trad hij tussentijds af).
En wat vindt hij bij voorbeeld van de bestuurservaring van zijn partijgenote Laetitia Griffith, toen zij een half jaar geleden wethouder van financi

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

  • MEER OVER
BEKIJK OOK
 
Voorkant 13 12