Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » Politiek » Verantwoordelijkheid gaat niet zonder zeggenschap

Verantwoordelijkheid gaat niet zonder zeggenschap

Samenvatting van het artikel

De Volkskrant heeft vanmorgen een artikel van mij geplaatst over het negeren van de kiezer door de politiek. Ook het nieuwe kabinet doet niets aan de boordnodige democratische vernieuwing in Nederland. Het artikel staat nog niet online. Daarom plaats ik mijn concept hier. De Volkskrant heeft het geredigeerd, maar niet verkort. Mijn kop was “Verantwoordelijkheid …

Verantwoordelijkheid gaat niet zonder zeggenschap Lees verder »

Lees volledig artikel: Verantwoordelijkheid gaat niet zonder zeggenschap

Leestijd: < 1 minuut

De Volkskrant heeft vanmorgen een artikel van mij geplaatst over het negeren van de kiezer door de politiek. Ook het nieuwe kabinet doet niets aan de boordnodige democratische vernieuwing in Nederland.

Het artikel staat nog niet online. Daarom plaats ik mijn concept hier. De Volkskrant heeft het geredigeerd, maar niet verkort. Mijn kop was “Verantwoordelijkheid gaat niet zonder zeggenschap”. De kop in de krant is geworden: “Politiek stelsel sukkelt naar roemloos einde”.   Maar de rest is vrijwel hetzelfde.

Als je wilt weten welk systeem ik beter vindt passen dan kan je hier lezen wat ik er in 2003 over schreef. En dit is de link naar www.schaduwkamer.nl

Ben benieuwd wat je ervan vindt.

Verantwoordelijkheid gaat niet zonder zeggenschap

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

  • MEER OVER
BEKIJK OOK
 
Voorkant 13 12