Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » COVID-19 » Dagcijfers 16 juni

Dagcijfers 16 juni

Green team banner tussen
Foto: Green team banner tussen OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 16 juni 2021. Op dinsdag en vrijdag een uitgebreidere rapportage, vandaag een beknopte.

Lees volledig artikel: Dagcijfers 16 juni

Leestijd: < 1 minuut

Tussenrapportage

Dit is een rapportage van de dagcijfers in beperkte vorm. Op dinsdag en vrijdag is er de uitgebreidere rapportage zoals u gewend bent.

De GGD-cijfers van maandag lieten een interessante verandering zien t.o.v. de trend van de afgelopen paar weken. Het aantal personen dat zich liet testen steeg 22% t.ov. de week ervoor. Maar het percentage positief dook naar beneden (nu 4,2%).  Onze inschatting is dat er een bijzondere reden was voor die stijging van mensen die zich lieten testen, terwijl een relatief groot deel ervan niet positief was. Per saldo nam het aantal positieven maar iets af t.o.v. de vorige week. Maar dat komt waarschijnlijk door het onverwacht hoge aantal mensen dat zich liet testen. De komende dagen zullen dat uitwijzen. Dit is de totaalgrafiek, die dus amper is veranderd. Morgen kijken wat er met de GGD cijfers gaat gebeuren…..

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

BEKIJK OOK
 
Voorkant 13 12